Torsdag 1 juli 2021. Säsongen 2021-22 är igång! Den första ligapremiären ägde rum i Moldavien där nykomlingen Bălți besegrade mästarna Sheriff

Moldavien: Divizia Naţională
Moldavien Bălți

Skräll i säsongens första ligapremiär

Den första ligapremiären säsongen 2021-22 ägde rum i Moldavien och bjöd på en skräll. De senaste sex säsongernas mästare Sheriff förlorade med matchens enda mål hemma mot nykomlingen Bălți.

Dinamo Batumi ny serieledare - vände och vann i seriefinalen

Dinamo Batumi vände underläge till 2-1-seger i seriefinalen mot Dinamo Tbilisi. Segermålet kom i 90:e minuten och innebär att toppduon byter plats i tabelleb. Batumi toppar två poäng före Tbilisi.

Vålerenga jagar toppduon

Med en 4-1-seger över Sarpsborg klev Vålerenga upp på tredjeplats i Eliteserien, dock sju poäng efter ledande Molde.

Valur utökade serieledningen

Regerande mästarna Valur 2-0-besegrade FH och utökade serieledningen till åtta poäng före Breiðablik, som dock har två matcher tillgodo.

Valur
2-0
FH
Lettland: Virslīga

Riga missade tätplatsen

Riga hade chans på serieledningen med föll 0-1 mot mittenlaget Liepāja. Rigas FS är kvar i topp, två poäng före Riga.

18:99 Schweiz - Spanien

UEFA Euro 2020 Schweiz svarade för en härlig insats i åttondelsfinalen mot Frankrike när underläge 1-3 blev 3-3 efter två mål i slutminuterna innan schweizarna avgjorde på straffar. Gruppspelet klarades av sisådär (1-1-1). Spanien höll på att råka ut för samma kalldusch som Frankrike. 3-1 mot Kroatien blev 3-3 men i förlängningen gick Spanien på knock med två mål på tre minuter. Även Spanjorerna hade inledningsvis problem i gruppspelet med kryss mot både Sverige och Polen.

21:00 Belgien - Italien

UEFA Euro 2020 Två lag har hittills vunnit alla EM-matcher och dessa möts i kvartsfinalen! Med andra ord lite av en moralisk final så här långt. Italien gjorde 7-0 i gruppspelet men tvingades till förlängning i åttondelsfinalen mot Österrike (2-1). Belgien spelade 7-1 i gruppspelet och slog ut regernade EM-mästarna Portugal med 1-0 i åttondelen.