ecst.se fotboll

Välkommen till ecst.se/fotboll

Här försöker vi att efter bästa förmåga bevaka fotboll runtom i hela Europa och lite till med kortfattade nyheter, välförpackad statistik, exklusiva listor och infografik.

 

Med en minimal laguppställning (ofta som en startelva med tio spelare utvisade) är det inte alltid vi hinner med allt. De flesta uppdateringar sker kvällstid och vissa driftsstopp inträffar eftersom den där elfte spelaren som är kvar på plan ibland behöver fokusera på annat.

Ambitionen är att ge något utöver det vanliga. Nyheterna är kortfattade men exklusivt skrivna, statistiken omsorgsfullt presenterad, faktainslagen många gånger unika och infografiken egenproducerad. Kort och gott försöker vi att bjuda på ord och siffror som du inte hittar någon annanstans.

Målet är att täcka alla ligor och cuper i hela Europa, bland toppnationerna även de lägre serierna. Dessutom strävar vi efter full koll på alla landslagstävlingar. Vi har en liten bit dit men är på god väg.

Här är fokus på själva fotbollen, allt runtomkring som spelarövergångar o dyl finns det andra nyhetssajter som täcker bättre än vad vi har möjlighet att göra.

Sidan är ständigt under utveckling och jag hoppas att du vill följa med på resan mot fortsatta förbättringar. Har du synpunkter på innehållet, förslag på förbättringar eller frågor är du välkommen att kontakta mig.

Med vänlig hälsning
Tommy Bäckman