ecst.se fotboll
Agendan - kommande höjdpunkter

Agendan

Välkommen till Sveriges kanske bästa guide med höjdpunkter från hela fotbollseuropa. Vi väljer ut kommande matcher som sticker ut och berättar vad som gör dessa speciella.

Vi håller koll på höjdpunkterna bland alla Europas ligor och cuper och även toppmatcherna på landslagsnivå. Hittar vi inga matcher värda att rekommendera väljer vi ut de mest intressanta bland de som spelas.

Mer att läsa:

» Resultatservice

» TV-guiden

 

Fredag 18 januari 2019

20:30 1899 Hoffenheim - Bayern München

Bundesliga (1). Bundesliga nystartar efter ett nästan månadslångt vinteruppehåll. Första paret ut är tvåan Bayern München, som avslutade första halvan imponerande med fem raka segrar i ligan varav de fyra sista utan att släppa in mål. Hoffenheim radade upp sex raka oavgjorda innan jul och ligger på sjundeplats.

Lördag 19 januari 2019

16:15 Real Madrid - Sevilla

La Liga Santander (1). Real Madrid har svarat för en relativt blek första halva av säsongen och är bara fyra, tio poäng bakom ledande Barcelona. Sevilla är trea på lika många poäng som Real men utan seger i de tre senaste. Båda trivs betydligt bättre på hemmaplan än som gästande lag.

18:30 Arsenal - Chelsea

Premier League (1). Londonderby mellan femman Arsenal, som vunnit en av de fyra senaste, och fyran Cheösea som hittills gjort bättre ifrån sig borta än hemma. Chelsea vann med 3-2 när lagen möttes i augusti och det var första segern mot The Gunners på sex matcher.

18:30 RB Leipzig - Borussia Dortmund

Bundesliga (1). Toppmöte när seriledande Borussia Dortmund gästar hemmastarka tabellfyran RB Leipzig, som hittills spelat 7-2-0 på egen arena och har ligans tätaste försvar. Men de utmanas av ligans vassaste anfall som öst in 44 mål på 17 matcher.

Söndag 20 januari 2019

14:30 Huddersfield Town - Manchester City

Premier League (1). Formstarka tabelltvåan Manchester City har öst in mål på sistone och borde inte ha några problem med jumbon Huddersfield, som radade upp åtta raka förluster innan förra helgens mållösa bottenmöte med Cardiff.

20:30 Napoli - Lazio

Serie A (1). Toppmöte mellan tvåan Napoli, som inte har råd att tappa många fler poäng om laget ska utmana ettan Juventus, och Lazio, som tappade fjärdeplatsen till värsta rivalen Roma igår.

Måndag 21 januari 2019

20:30 Juventus - Chievo

Serie A (1).

21:00 Bolton Wanderers - West Bromwich Albion

Championship (2).

Dagens huvudtävlingar:

$[0]: $[1]

Tisdag 22 januari 2019