ecst.se fotboll
Agendan - kommande höjdpunkter

Agendan

Välkommen till Sveriges kanske bästa guide med höjdpunkter från hela fotbollseuropa. Vi väljer ut kommande matcher som sticker ut och berättar vad som gör dessa speciella.

Vi håller koll på höjdpunkterna bland alla Europas ligor och cuper och även toppmatcherna på landslagsnivå. Hittar vi inga matcher värda att rekommendera väljer vi ut de mest intressanta bland de som spelas.

Mer att läsa:

» Resultatservice

» TV-guiden

 

Tisdag 16 juli 2019

20:45 Crvena Zvezda - Sūduva

UEFA Champions League. Första mötet slutade mållöst. Crvena Zvezda gjorde debut i gruppspelet förra hösten. Det blev en jumboplats men laget hemmabesegrade Liverpool. Lagen möttes i kvalet även i fjol med Crvena Zvezda som vinnare med 3-0 och 2-0 så litauerna har inte gjort något mål på 270 minuter.

 

Onsdag 17 juli 2019

19:00 AIK - Ararat-Armenia

UEFA Champions League. AIK hoppades säkert på bättre resultat än 1-2 i Jerevan men bortamålet ger ett bra utgångsläge inför returen. Laget har svårt att leverera framåt men i lördags bröts trenden med en 3-0-seger över Elfsborg. Dock är det alltjämt armenerna som har ett resultat att spela på.

 

Torsdag 18 juli 2019

18:00 RoPS - Aberdeen

UEFA Europa League. Med Sveriges båda Europa League-representanter i praktiken klara för avancemang blickar vi österut för lite dramatik. Formsvaga finska bottenlaget RoPS spelade 1-2 borta mot Aberdeen så ett mål framåt kan räcka till avancemang.

20:00 IFK Norrköping - St Patrick's Athletic

UEFA Europa League. IFK vann med 2-0 på Irland och ska ta hem dubbelmötet utan större bekymmer. Det irländska hoppet ligger i Norrköpings ojämnhet där laget på sistone besegrat topplagen AIK och Häcken men förlorat mot mediokra Sirius och Östersund.

 

Dagens huvudtävlingar:

Internationellt Internationellt » UEFA Europa League

Fredag 19 juli 2019

21:00 Senegal - Algeriet

2019 Africa Cup of Nations. Final i de afrikanska mästerskapen. Senegal har vunnit alla matcher utom en - gruppspelsmatchen mot just Algeriet (0-1). Annars fem segrar utan insläppt mål. Algeriet har idel segrar om än kvartsfinalen efter straffar.